Tilbake til alle arrangementer

Webinar: Økologisk kål - dyrking, produktutvikling og lokal verdiskaping

Kål er en allsidig og næringsrik vekst med stort, uutnyttet potensial i Norge, både på åkeren og på kjøkkenet. Webinaret belyser mangfoldet av kålvekster, økologisk dyrking, foredling og bruk i matlaging, og hvordan kål kan bidra til lokal verdiskaping og økt bruk av norske råvarer i restaurantnæringen.

Innleggsholdere:

  • Jasper Kroon, grunnlegger og fagsjef i Solhatt økologisk hagebruk

  • Sigurd Vassenden, gartner bak markedshagen Grønt fra Grindal

  • Britt Elisabeth Fossdal, kokk og matkonsulent bak Designkokken

Meld deg på gratis her: ØKOLOGISK KÅL - dyrking, produktutvikling og lokal verdiskaping – 4. des. 2025 – NORSØK

Forrige
Forrige
20. oktober

Kokk-bonde verksted