Kommende arrangementer
feb.
24.
til 25. feb.
des.
4.
Webinar: Økologisk kål - dyrking, produktutvikling og lokal verdiskaping
Kål er en allsidig og næringsrik vekst med stort, uutnyttet potensial i Norge, både på åkeren og på kjøkkenet. Webinaret belyser mangfoldet av kålvekster, økologisk dyrking, foredling og bruk i matlaging, og hvordan kål kan bidra til lokal verdiskaping og økt bruk av norske råvarer i restaurantnæringen.
okt.
20.
til 21. okt.
Kokk-bonde verksted
Velkommen til årets kokk-bonde verksteder 20. – 21. oktober i Ålesund 💫
Her møtes produsenter, kokker og sommelier for inspirasjon, utvikling og et nettverk som løfter deg videre🌱
Se program under og meld deg på her så fort som mulig: Påmeldingsskjema - Lokalmat Møre og Romsdal kokk-bonde verksted 20. og 21. oktober

